servis_kase

Servis fiskalnih uređaja

Kao ovlašćeni distributer i servis HCP, Galeb, Pupin i Comtrade fiskalnih uređaja, MB electronic je u mogućnosti da Vam ponudi popravku ili zamenu neispravnog dela na Vašem fiskalnom uređaju ovih proizvođača i to u najkraćem mogućem roku. Naši ugovori sa pomenutim firma nas obavezuju da se strogo držimo njihove cenovne politike, pa je svejedno da li servis ili neku drugu uslugu radite kod nas ili direktno kod proizvođača, cena te usluge će biti ista!

Svu proceduru oko fiskalizacije novog uređaja ili defiskalizacije starog prepustite nama. Svu papirologiju mi sređujemo i predajemo nadležnim organima i institucijama, kako bi Vi u što kraćem roku mogli da počnete sa radom bez razmišljanja da li ste neki papir zaboravili ili izostavili prilikom silnih procedura.

Kao redovnu proceduru prilikom fiskalizacije kase uveli smo upisivanje datuma obaveznog tehničkog pregleda na samom uređaju, čime smo pokušali da maksimalno smanjimo rizik da Vi zaboravite na taj datum i tako budete kažnjeni prilikom neke eventualne kontrole od strane Poreske inspekcije.

 

DokumentCenovnik servisnih usluga na fiskalnim uređajima

 

 

DokumentCenovnik fiskalizacija za polovne kase

ZAMENA ROLNI NA FISKALNOJ KASI HCP BEST LC